Offentlig miljö


Kontorsstyling

Vi är många som tillbringar ganska mycket tid på arbetsplatsen och vi vet alla att vi påverkas mycket av miljön där vi vistas. Att skapa en härlig, kreativ och trygg arbetsmiljö kan var en god investering för att alla kollegor ska trivas och SFD82A90776E69E49C898C9ADCCFB91D507prestera på topp.

Greydeco arbetar som konsulter när det kommer till projekt i offentliga miljöer och kan hjälpa till med allt från styling av hela kontorsprojekt till uppdatering av befintliga lokaler. Ett projekts storlek varierar beroende på vilket behov av önskemål som finns. Ofta finns en tanke när det kommer till befintligt möblemang som man vill bevara och ibland önskas något helt nytt. Vad vi på Greydeco bidrar med är att få ihop en helhetskänsla som hänger ihop med önskemålen.
Under juni erbjuder vi en 1,5 timmars konsultation på ert kontor där vi hjälper till med en analys av miljön och ger konkreta tips på vad som behöver och kan göras med enkla och små medel. Allt för 1050:- så tipsa din närmaste chef och bli kontorets hjälte.

Kontakta Elin eller Gabriella nedan för tidsbokning:

Elin Bergström, 0709 21 15 19  elin (at) greydeco.se

Gabriella Belin, 0737 20 34 49 gabriella (at) greydeco.se