Loading...
OM

INREDNINGSBYRÅ MED HÖG AMBITION

Vi är inredare i Göteborg på en inredningsbyrå som värdesätter det unika i varje enskilt uppdrag. Vi har stor respekt för de uppdrag vi utför som i många fall är våra kunders största affär. Ödmjukhet och stolthet är värdeord vi tar avstamp i vid varje inredning vi skapar. Det gäller såväl när vi inreder offentliga miljöer, kontor, arbetsplatser och privata hem.

STYLING I BOSTÄDER INFÖR FÖRSÄLJNING

När du ska sälja din bostad vill du självklart visa den från sin bästa sida. Vi på Grey Deco har lång erfarenhet och bred kunskap inom homestyling. Det viktigaste för oss är att nå rätt målgrupp och att det i sin tur leder till en framgångsrik bostadsförsäljning. Det gör vi genom att utnyttja hela bostadens potential och få spekulanter berörda och känslofyllda. Vi har ett brett utbud av möbler och inredning, vilket gör det möjligt att anpassa stilen efter bostad och lämplig målgrupp.

SE TIDIGARE UPPDRAG

PRODUKTSTYLING

EN BRA PRODUKT FÖRTJÄNAR ATT VISAS FRÅN DESS BÄSTA SIDA. EN PRODUKT SÄLJS BÄST GENOM ATT FÖRMEDLA EN KÄNSLA OCH EFTERTANKE TILL BETRAKTAREN.  

Vi arbetar med stylingar vid produktlanseringar och kataloguppslag och har flera proffsiga fotografer i vårt nätverk. Att lyfta fram varje enskilt varumärke och produkt med dess verkliga kärnvärden är viktigt för oss i kombination med ett aktuellt intryck.

SE TIDIGARE UPPDRAG
SE TIDIGARE UPPDRAG

KONTOR

SITTER EN FÖRETAGSKULTUR I VÄGGARNA? MÅNGA HÄVDAR DET. VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT HA RÄTT KÄNSLA PÅ KONTORET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR ATT ATTRAHERA OCH BEHÅLLA PERSONAL SAMT KUNDER. RÄTT KÄNSLA SKAPAR KREATIVITET OCH SAMLAR ALLA KRING ER IDENTITET. KONTAKTA OSS FÖR ATT HJÄLPA ER ATT STRÄCKA ER LITE NÄR NI KLIVER IN GENOM KONTORSDÖRRARNA.

Läs mer

VILL DU KONTAKTA OSS?

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

KONTAKTA OSS