Tjänster


INREDNING & KONSULTATION

När du inreder ditt nya hem kan Grey deco vara en bra partner att arbeta med för att få till en helhet med din egna möbler som kompletteras med nya inköp. Grey deco har unika samarbetspartners som möjliggör inköp av nya möbler till ditt hem.

 

 

stockholmsg40k_CF116406HOMESTYLING

När du ska sälja din bostad vill du självklart visa den från sin bästa sida. Bortsett från att alla dina vänner, arbetskamrater, släkt och grannar kommer att se bilder på din bostad så vill du givetvis att priset på bostaden ska bli så högt som möjligt. Det är inte många personer som skulle bjuda alla de känner på nyårsfest utan att städa och göra det fint hemma. En försäljning av din bostad är som en nyårsbjudning fast det kommer gäster som du inte ens kunde drömma om.

Att inreda din bostad efter ditt egna tycke och smak hjälper i många fall för att göra det fint och städat. Skillnaden vi på Grey deco är att vi göra det ta hela tiden. Vi har dessutom ett nära samarbete med både dig som kund samt mäklaren för att styla och inreda bostaden så att den passar rätt målgrupp.

Vi har dessutom möbler och inredning på vårt lager som passar flertalet målgrupper. Möblerna vi har är väldigt moderiktiga cederbourgsg9_CF054909eftersom det är viktigt att vi är väldigt uppdaterade hela tiden.

När du använder dig av ett homestylingbolag (tex Grey deco) är kostnaden dessutom avdragsgill på försäljningspriset precis som mäklararvodet är.

Kontakta oss gärna för att få veta mer om styling och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.