Tjänster


INREDNING & KONSULTATION

När du inreder ditt nya eller befintliga hem är Grey Deco en bra partner att arbeta med. Vi hjälper dig med allt från tips & idéer till ett helt färdigt inredningsförslag.

HOMESTYLING

När du ska sälja din bostad vill du självklart visa den från sin Greydeco ö. Djupedalsgatan 1bästa sida. Bortsett från att alla dina vänner, arbetskamrater, släkt och grannar kommer att se bilder på din bostad så vill du givetvis att priset på bostaden ska bli så högt som möjligt. Det är inte många som skulle bjuda alla de känner på nyårsfest utan att städa och göra det fint hemma. En försäljning av din bostad är som en nyårsbjudning fast det kommer gäster som du inte ens kunde drömma om.

Vi på Grey Deco har lång erfarenhet och bred kunskap inom homestyling. Vi har ett nära samarbete med mäklare och alltid en tydlig dialog inför varje uppdrag. Det viktigaste för oss är att nå rätt målgrupp och att det i sin tur leder till en framgångsrik bostadsförsäljning.

vegagatan greydeco4
Vi har ett brett utbud av möbler och inredning, vilket gör det möjligt att anpassa stilen efter bostad och lämplig målgrupp.

Bra att veta!
När du använder dig av Grey Deco som stylingbolag är kostnaden avdragsgill på försäljningspriset.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar anlita oss!