top of page
Search

Skandinavisk harmoni i skärgården

Ett inredningsuppdrag där vi tog fram ett koncept och valde all inredning från kök, färger, golv och allt som syns i lägenheterna. 16 bostäder i ett hus skulle skapas med målet att längta hem. Vårt mål var att skapa en lugn plats med rustik kvalitetskänsla med väl valda material. Vi plockar upp färger och former från omgivningen för att skapa en sömlös känsla av interiör/exteriör. Detta för att skapa en fridfull känsla att söka efter. Det här är platsen för att finna lugn och längtan. Vi utgick från en klassisk shakerstil och minimalistisk skandinavisk design med vackra detaljer. Det är en stil som är vacker i sig utan någon annan inredning och ger utrymme att välja vackra produkter som kan ge den rätta personliga känslan. Raka linjer, naturmaterial, neutrala väggar med ton i köket och accent i form av beslag och belysning bestämmer stilen på ett mysigt hem med hög kvalitet. Alla inredningsval har en funktion med stor eftertanke, allt som finns är nödvändigt och inget saknas. Det går en röd tråd genom hela interiören som också särskiljer rummens olika syften genom en tydlig avgränsning.


Comentarios


Låt oss hjälpa dig med nästa projekt
_edited.png

Har du ett kontor som behöver uppdateras? Vi gör inredningsprojekt där vi designar från grunden vid en flytt eller en mindre uppdatering vid nya behov.

MEDE709C927A2644A3D902096A2982C10D0_max.jpg

Kika på våra olika lösningar för att förvandla ditt hem till den dröm du tänkt. Det sker antingen genom en fullservice där vi gör allt eller genom ett coachningprogram där du själv gör jobbet och vi coachar. 

bottom of page