top of page
Fästpunkt 1
inredning kontor höj- och sänkbart skrivbord

Skapar arbetsplatser som inspirerar och presterar

Omdefiniera din arbetsplats med estetik och innovation. Vi är inredningsbyrån som tar design på arbetsplatsen på allvar. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte med förslag på åtgärder

Tack för ditt meddelande!

Kontorsinredning Göteborg inredningsdesigner
Design för att skapa förändring

På Greydeco tror vi att nyckeln till framgångsrika arbetsplatser ligger i kombinationen av estetisk design och funktionell innovation. Vår mission är att omvandla ditt kontor till en miljö som inte bara uppmuntrar produktivitet utan också välbefinnande och en stark företagskultur. Upptäck hur vi kan hjälpa dig att omdefiniera din arbetsmiljö med skräddarsydda designlösningar som speglar din unika varumärkesidentitet.

Hur ett projekt går till vid inredning av kontor

1
Uppstart

Vi ses i lokalen och går igenom önskemål och förutsättningar för att kunna ge en prisuppskattning. Här ser vi också på vilka behov ni har av inredning på kontoret, vilken stil ni har samt vad ert varumärke står för. Det handlar här om att få en bra bild av vem kontorsdesignen är till för och vilka förutsättningar som finns.

Processen

2
Inredningsstil målbild

En målbild tas fram för att skapa rätt känsla efter behov. Planering, ritningar, möblering och stil på kontorsinredning är nyckelmoment. Med rätt vision på inredningen och designen av kontoret hamnar vi rätt och alla beslut förenklas framöver.

3

Inköp

Kontrollmätning sker och val av produkter som stämmer överens med behov och målbild. Därefter sker beställningar enligt en plan för att få all kontorsinredning i rätt tid. Vi säkerställer att budgeten hålls och att det ligger i linje med vad vi beslutat.

4

Färdigställande

Leverans och mottagning av kontorsinredning sker till kontoret. Färdigställande och montering projektleds av oss inredare där vi tar hjälp av rätt hantverkare beroende på område och expertis.

inredning kontor renderat
Estetik som grundpelare för arbetsmiljön

Genom att tänja på gränser visar vi att vi utmanar, vi vågar, vi tänker på en större helhet och vi kan prata om möjligheterna som uppstår genom vår process och vårt sätt att arbeta.

design av kontor koncept av inredning

Utforska våra senaste projekt och se hur vi har omdefinierat arbetsplatser i Sverige. Från start-ups till etablerade företag, våra skräddarsydda inredningslösningar lyfter fram varje klients unika karaktär och värderingar

Med ett öga på de senaste trenderna och innovationerna inom inredningsdesign, säkerställer vi att din arbetsplats inte bara är funktionell utan också modern och i linje med din företagskultur. Låt oss visa dig hur en välplanerad arbetsmiljö kan förbättra både produktivitet och medarbetarnas trivsel.

Kontor inredare göteborg
Fästpunkt 2
inredning kontor skandinavisk tema

"Vi ser estetik som mer än bara design; det är en grundpelare för att skapa en arbetsplats där medarbetare känner sig stolta och engagerade. Vårt team av experter arbetar nära dig för att skapa en miljö som inte bara är visuellt tilltalande, men som också främjar en känsla av tillhörighet och gemenskap."

Fästpunkt 3
design av kontor göteborg

Vår process utgår från varje unika projekt. Erfarenhet och öga för detaljer i helhet skapar hög kvalitet, i processen och slutresultatet. Vi utför uppdrag av kontorsinredning i Göteborg och södra Sverige. 

bottom of page