top of page

Inredning av kontor i Göteborg - Mexikansk bank och glad inredning

I en gammal banklokal skulle en total renovering göras för att anpassas till en kontorslokal för vår kund. Greydeco var en del i processen från start där vi valde en färgsättning och tema på hela kontoret. Vår kund ville skapa en häftig och unik känsla där de blev glada att kliva in på sin arbetsplats. Sagt och gjort valde vi starka färger som bas där gult, rött och grönt blev grunden i hela konceptet. Glad inredning blev en del i konceptet.


Glad inredning kontor

Tak, väggar och golv fick en gemensam färgsättning över hela kontoret.

inredning kontor färger

Samtalsrum med anpassade möbler ger sköna flöden genom rummet.

mötesrum glad känsla

Ett glatt kök är ett friskt kök.

kök konor och färgsättning

Badrum borde absolut vara starka i sin karaktär i en offentlig miljö.

offentlig miljö och färg

Inredningens koncept och mål

Vi ville skapa en glad atmosfär utan att göra det rörigt. Att välja tre starka färger som bas fungerade väldigt väl när färgsättningen följde samma struktur i de olika rummen. Det blev glatt och ombonat men samtidigt en lugn oas.

kaktus kontorComments


Låt oss hjälpa dig med nästa projekt
_edited.png

Har du ett kontor som behöver uppdateras? Vi gör inredningsprojekt där vi designar från grunden vid en flytt eller en mindre uppdatering vid nya behov.

MEDE709C927A2644A3D902096A2982C10D0_max.jpg

Kika på våra olika lösningar för att förvandla ditt hem till den dröm du tänkt. Det sker antingen genom en fullservice där vi gör allt eller genom ett coachningprogram där du själv gör jobbet och vi coachar. 

bottom of page