top of page

Inredningsprojekt - lunchyta och lobby Göteborg

Skapade ett nytt kontorskoncept för ett företag i Göteborg. I inredningen försökte vi förmedla en atmosfär som speglar företagets essens. Färgsättningen, strömlinjeformade möbler och lampor som påminner om segel på ett fartyg hjälpte oss med detta. En viktig del av interiören är också den funktionella fyllningen av rummet, vi försökte göra det bekvämt att använda. Det dominerande inslaget i entrén är alltså receptionsdisken, gjord enligt individuella ritningar. En mjuk loungeyta placerades framför henne. I matsalen skiljer det höga frukostbordet inte bara matsalen från hallen utan är också en liten återvinningsstation som är väl gömd bakom dörrarna. Denna möbelplats är idealisk för besökare och kontorsanställda, och olika ljusscenarier bidrar till att skapa en mysig atmosfär och göra kontoret välkomnande.Comentarios


Låt oss hjälpa dig med nästa projekt
_edited.png

Har du ett kontor som behöver uppdateras? Vi gör inredningsprojekt där vi designar från grunden vid en flytt eller en mindre uppdatering vid nya behov.

MEDE709C927A2644A3D902096A2982C10D0_max.jpg

Kika på våra olika lösningar för att förvandla ditt hem till den dröm du tänkt. Det sker antingen genom en fullservice där vi gör allt eller genom ett coachningprogram där du själv gör jobbet och vi coachar. 

bottom of page