Kontor Göteborgs innerstad av inredare på GreyDeco

Ett finansbolag hade just signerat avtalet för en ny lokal de skulle flytta in i senare under året. Överlyckliga över den nya lokalen och vad som skulle skapas där uppstod många stundade beslut. Hur skulle det se ut efter renovering och anpassning? Vilket kök skulle de ha? Hur skulle väggarna målas? vilket golv skulle de ha? Var och hur skulle de köpa inredning? Hur hittar vi inredare som kan hjälpa oss med detta?

Vi blev kontaktade för att hjälpa dem på traven och vårt uppdrag utformades. Vi satte en gemensam målbild av att skapa harmoniska och lyxiga representationsytor. En del kunder och investerare kommer på besök och då måste det andas harmoni, lugn och lyx. Personal ska också kännas sig hemma och bekväma för att skapa underverk. Att personalen trivs och älskar sin arbetsplats är trots allt det viktigaste som finns. Färgförslag togs fram och provmålades och köket ritades.

Ett inredningsförslag togs fram där naturtoner möter levande material och samtidigt behålla en stramhet. Resultatet ses nedan och är fotograferat av  Fanny Hansson.

INREDARE GÖTEBORG

Vi är inredare i Göteborg på en byrå som värdesätter det unika i varje enskilt uppdrag. Vi har stor respekt för de uppdrag vi utför som i många fall är våra kunders största affär. Ödmjukhet och stolthet är värdeord vi tar avstamp i vid varje inredning vi skapar. Det gäller såväl när vi inreder offentliga miljöer, kontor, arbetsplatser och privata hem. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

SITTER EN FÖRETAGSKULTUR I VÄGGARNA? MÅNGA HÄVDAR DET. VI ÄR ÖVERTYGADE OM ATT HA RÄTT KÄNSLA PÅ KONTORET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING FÖR ATT ATTRAHERA OCH BEHÅLLA PERSONAL SAMT KUNDER. RÄTT KÄNSLA SKAPAR KREATIVITET OCH SAMLAR ALLA KRING ER IDENTITET. KONTAKTA OSS FÖR ATT HJÄLPA ER ATT STRÄCKA ER LITE NÄR NI KLIVER IN GENOM KONTORSDÖRRARNA.

Kontakta oss