Om oss


Grey deco är en inredningsbyrå som har sin bas i Göteborg där många projekt handlar om att inreda hem inför försäljningar. Vi arbetar med hög kvalitet i allt vi gör. För oss handlar kvalitet om att vara måna om vår kund, ha ett ständigt uppdaterat lager med möbler och hålla oss i framkant vad det gäller stil och form. Detta tar sig uttryck i att vi anpassar varje inredningsstyling efter varje enskilt behov där kundfokus är vår viktigaste inspirationskälla. Vi uppdaterar ständigt vårt lager genom att sälja våra möbler i vår egna pop-up-butik samt andra kanaler. Att vara i stilriktig framkant är den roligaste delen i vår vardag och också det viktigaste värde vi har.

I en intervju nyligen på homepso.se svarade vi på frågan vart vi finner inspiration följande:

Elin: Jag hittar mycket inspiration i bostaden. Alla hem vi besöker har olika förutsättningar och jag kan spinna vidare på hemmets potential. Jag finner även inspiration i sociala medier, på loppis, auktioner, blomsterbutiker och på stan. Inspiration kan en få på så många olika ställen.

Hanna: Jag print screenar bilder på Instagram varje dag. Det finns så många grymma konton med begåvade personer bakom, vilket jag inspireras otroligt mycket av. Men jag finner även inspiration från alla möjliga märkliga ställen och situationer. Auktioner, arkitektur, natur, resor, mataffären, böcker…

 

Våra uppdrag
Styling inför försäljning
Genom främst stadshem och 55kvadrat arbetar vi med att inreda hem inför försäljningar i Göteborg. Vi ökar värdet på bostaden genom att inreda den på ett så attraktivt sätt som möjligt till den tänkta målgruppen. Detta sker i tätt samarbete med respektive mäklare och kund. Vi ställer extremt höga krav på de uppdrag vi tar oss an och gör allt i vår makt för att skapa en god känsla en både bilder och visning av objektet. Vårt mål är att vår ambition att ha ett ständigt uppdaterat lager av möbler ska synas i allt vi gör.

Inredning

Att anlita en inredningskonsult från Grey deco för att inreda sin bostad är någonting som flera av våra tidigare kunder utnyttjat. Vi hjälper vid dessa uppdrag till med att skapa ett hem efter kundens önskemål genom inköp av möbler samt inredning för att skapa en behaglig atmosfär och känsla i rummen. Ett timpris utgår för den nedlagda tiden.

Styling vid större projekt

Grey deco anlitas vid större uppdrag där en känsla behöver förmedlas i ett rum med hjälp av inredning. Vi har skapat rum i nybyggnationer i större bostadsprojekt, bildmaterial och scenuppsättningar i produktkataloger och referenslägenheter vid försäljning i nybyggen.

 

Vi som arbetar med styling på Grey deco

Elin Rydblom                       Hanna Ahlin                        Gabriella Belin

0709-211519                    0763-694594                   0737-203449

elin (at) greydeco.se           hanna (at) greydeco.se      gabriella (at) greydeco.se