Om oss


Grey Deco är en inredningsbyrå med bas i Göteborg där många projekt handlar om att inreda hem inför försäljning. Vi arbetar med hög kvalitet i allt vi gör. För oss handlar kvalitet om att vara måna om våra kunder, ha ett ständigt uppdaterat lager med möbler och att hålla oss i framkant vad det gäller stil. Detta tar sig uttryck i att vi anpassar varje inredningsstyling efter varje enskilt behov, där kundfokus är vår viktigaste inspirationskälla. Vi uppdaterar ständigt vårt lager genom att sälja våra möbler i vår egna pop-up-butik och andra kanaler. Att vara i stilriktig framkant är den roligaste delen i vår vardag och också det viktigaste värde vi har.

VAR FINNER NI ER INSPIRATION?

Elin: Jag hittar mycket inspiration i bostaden. Alla hem vi besöker har olika förutsättningar och jag kan spinna vidare på hemmets potential. Jag finner även inspiration i sociala medier, på loppis, auktioner, blomsterbutiker och på stan. Inspiration kan en få på så många olika ställen.

Hanna: Jag print screenar bilder på Instagram varje dag. Det finns så många grymma konton med begåvade personer bakom, vilket jag inspireras otroligt mycket av. Men jag finner även inspiration från alla möjliga märkliga ställen och situationer. Auktioner, arkitektur, natur, resor, mataffären, böcker…

Gabriella: Jag inspireras från många olika håll. Allt från det dagliga flödet på Instagram och Pinterest till arkitektur, natur och musik. Jag kan gå igång på något så enkelt som ett tilltalande magasinsomslag, en växt eller en känsla. Vilket kan bli inspirationen och grunden till en hel styling.

VÅRA UPPDRAG:

Styling inför försäljning
Vi arbetar med att inreda hem inför försäljning i Göteborg, med Stadshem fastighetsmäkleri som största uppdragsgivare. Vi ökar värdet på bostaden genom att planera och inreda den på ett medvetet sätt, riktad till lämplig målgrupp. Detta sker i tätt samarbete med respektive mäklare och kund. Vi ställer extremt höga krav på de uppdrag vi tar oss an och gör allt i vår makt för att skapa god känsla i både bilder samt visning av objektet. Vi har ett ständigt uppdaterat lager av inredning och flera nära samarbetspartners, vilket gör det möjligt att anpassa stylingen efter bostad och målgrupp.

Inredning
Att anlita en inredare från Grey Deco för att inreda sin bostad är någonting som flera av våra tidigare kunder utnyttjat. Vi hjälper vid dessa uppdrag till med att skapa ett hem efter kundens önskemål genom inköp av möbler samt inredning för att skapa en behaglig atmosfär och känsla i rummen. Ett timpris utgår för den nedlagda tiden.

Styling vid större projekt
Grey Deco anlitas bland annat vid större byggprojekt. Vi är med från början till slut och tar då fram allt från inspirationsmaterial, inredningsförslag för 3d-ritningar till ett färdigt inredningskoncept i visningshus.

Vi gör även scenuppsättningar och styling till magasin och produktkataloger.

VI SOM ARBETAR MED STYLING PÅ GREY DECO:

Elin Rydblom
0709-211519
elin (at) greydeco.se

Hanna Ahlin
(Föräldraledig)
0763-694594
hanna (at) greydeco.se

Gabriella Belin
0737-203449
gabriella (at) greydeco.se