top of page

Inredning av kontor i Göteborg - Framtidsvision och smältande glaciär

Vår kund hörde av sig till oss och ville skapa en ny känsla på sitt nya kontor i samband med en flytt. Vi på Greydeco ville skapa en identitet i miljön där det skulle kännas som att kliva in i framtiden.


Vi arbetade tätt ihop med vår kund för att hitta deras behov och atmosfären de önskade i de olika ytorna. Utifrån det skapades en kontorsinredning med färgsättning, möbleringsplan och belysningsplan. Allt för att miljön skulle få en tydlig identitet i sig självt.

Kontorsinredning fick en målbild som skulle andas framtidsvision och nytänkande.


Loungen fick en färg från Jotun, Raw canvas , Mags soffa från Hay och Falkland lampa från Artemide

Kontorsrummen fick en varm beige kulör från Jotun sand som mötte de blå detaljerna från &tradition med dess lampor.

Inredningens koncept och mål

Tänk färger ur en smältande glaciär såsom blå is, brun lera, snöblock som smälter ned i vattnet som ger en kargig känsla.

Allt smälter samman och skapar nya former och material.


Framtiden skall kännas nytänkande med strävan efter att alltid finna nya vägar och idéer med en bred vision.

Dimensionerna skapas när det bjuds in till diskussioner som väcker en nyfikenhet.

En illusion ”en falsk/uppfattning av verkligheten ofta orsakad av flertydiga sinnesintryck”.

Målet med kontorsinredningen är att inspirera och bjuda in till konversationer med hjälp av spännande former, lekfulla idéer i en harmonisk och tilltalande färgskala.

Höj- och sänkbara skrivbord designade av vår egen designstudio (https://www.greydecodesignstudio.com) Att få kontorslandskap att kännas städade är en väldigt svår uppgift. Det ställer stora krav på de som vistas i miljön såklart men inredningens uppgift är att hjälpa till med detta. God förvaring för allt det där överblivna krävs. Ett skrivbord som döljer sladdar, träningsväskor och papperskorgar hjälper också till med detta.

Dancing Pendant, menu fyller rummet som en krona.


Jotun Dusky Blue pryder väggarna i ett av konferensrummen. Rely armchair på hjul skapar möjligheter för riktigt långa och bekväma möten. En bra stol i ett mötesrum kan förmodligen vara en av de bästa investeringarna som görs i vilket företag som helst om du frågar oss.

Comments


Låt oss hjälpa dig med nästa projekt
_edited.png

Har du ett kontor som behöver uppdateras? Vi gör inredningsprojekt där vi designar från grunden vid en flytt eller en mindre uppdatering vid nya behov.

MEDE709C927A2644A3D902096A2982C10D0_max.jpg

Kika på våra olika lösningar för att förvandla ditt hem till den dröm du tänkt. Det sker antingen genom en fullservice där vi gör allt eller genom ett coachningprogram där du själv gör jobbet och vi coachar. 

bottom of page